Mandle v ruby čokoládě

79

Spojení mandlí a ruby čokolády přináší lahodnou chuť. Ruby čokoláda vznikne smícháním kakaového másla, plnotučného mléka, cukru a vanilkového aroma. Pod čokoládovou polevou naleznete mandle, které jsou velmi bohaté na hořčík, který v kombinaci s vápníkem našemu tělu zaručuje pevnost nehtů, vlasů a zdravou pokožku. Dále je hořčík potřeba pro správnou činnost srdce a nervové soustavy, proto je konzumace mandlí často doporučována při nejrůznějších psychických poruchách a neurózách. Mandle pro nás však nejsou významné pouze díky vysokému obsahu hořčíku, ale jsou také bohaté na vápník, draslík, zinek, fosfor, proteiny, vitamin B1, B2, B3, B6 a E. Pravidelná konzumace mandlí proto příznivě působí proti demineralizaci kostí nebo osteoporóze, dodává kostem a svalům pevnost a pomáhá nám překonávat únavu a deprese. A mimochodem, máme pro Vás tip. Toto mlsání se skvěle hodí nejen jako Valentýnský dárek ale také i prvomájový!

Popis

  • Alergeny: produkt obsahuje mléko (laktózu), sojové boby (nebo výrobky z nich), skořápkové plody (nebo výrobky z nich) a může obsahovat stopy jádra podzemnice olejné a stopy obilovin (lepku).
  • Složení: ruby čokoláda 68 % (cukr, kakaové máslo, sušené mléko plnotučné, kakaová hmota, emulgátor sojový lecitin E322, kyselina citronová E330, přírodní vanilkové aroma), mandle 30 % (mandle, slunečnicový olej), 1,9% leštící činidla (glukózový sirup, arabská guma E414), 0,1% šelak E904.
  • Skladování: skladujte v suchu při teplotě nejvýše 22 °C a relativní vlhkosti nejvýše 70 %.
  • Nutriční hodnoty:
Nutriční hodnoty na 100g:
Energetická hodnota 2393 kJ/575 kcal
Bílkoviny 10,4 g
Tuky 40,7 g
Nasycené mastné kyseliny 16,2 g
Sacharidy 40,1 g
Z toho cukry 37,2 g
Vláknina 3,7 g
Sůl 0,15 g
TOP