BAKLAVA KOKOS
Tradiční dezert typický pro země Turecka, Řecka, země Blízkého východu, Balkánu a severní Afriky. Baklava se vyrábí z tenkých plátků těsta filo, nejčastěji plněných různými druhy ořechů a obalených sladkým medovým sirupem. Baklava by měla být křupavá na povrchu a měkká na dně.

Rychlá doprava
Vaši objednávku vyřídíme obratem po celé ČR.

Zdravé dobroty
To nejlepší pro vaše tělo – bez zbytečné chemie.

Organické a veganské
Široká nabídka BIO a veganských produktů.

Ověřená kvalita
Spolupracujeme jen s ověřenými dodavateli.
Složení: těsto ( pšeničná mouka , voda, kukuřičný škrob, sůl, konzervant E202), rostlinný olej, přepuštěné máslo (ghí), sirup (mléko, cukr), kokos, (produkt může obsahovat stopy ořechů)
Minimální trvanlivost: 7 dní při pokojové teplotě
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář